Tara unde curge lapte si miere

Provincia istorică Gasconia (astăzi departamentul Gers) este destinația ideală pentru a vă bucura de zona rurală a Franței.

Localizat în inima regiunii Midi Pirinei, Gers oferă un teritoriu aerisit, în care calitatea vieții se află la cote impresionante, datorită reputației neștirbite a produselor locale. Un departament atractiv și încântător de explorat, în primul rând pentru zona rurală liniștită, este punctat de sate interesante în special în nord și est, cu un plus remarcabil pentru bucătăria autentică: foie gras, confit de canard, brânzeturi, armagnac.

Gasconia este numita tara unde curge lapte si miere datorita gastronomiei sale impresionante si modului placut in care mancarurile sale traditionale sunt prezentate si este, fără îndoială, provincia în care v-ar plăcea să rămâneți în aer liber (fie pe jos, fie pe bicicletă), sau să leneviți pe o terasă, la o cafea sau o băutură răcoritoare, în timpul serii. Zona rurală este un amestec de câmpuri agricole, garduri vii și păduri tipice, cu numeroase oportunități pentru activități în aer liber. Plimbările, mersul pe bicicletă sau pe spatele calului sunt modalități excelente de a explora zona rurală, drumurile sunt extrem de liniștite, chiar și vara, iar colinele au pante line.

 

 


Cautare