Un stil de viata cu mancare orientala

Li Ziqi este o fata frumoasa, nascuta in 1990, ce traieste intr-o regiune muntoasa si impadurita din provincia Sichuan, China.

Li Ziqi nu a avut o copilarie fericita. Cand era copil, parintii ei au divortat și a locuit alaturi de bunici. Bunicul era bucatar in sat si pregatea mancare la nunti si inmormantari. In videoclipurile ei, arata cum a invatat sa gateasca diverse feluri de mancare, de la bunicul ei. Pe langa gatit, a invatat sa faca cosuri de bambus, sa cultive legume si sa confectioneze articole de tamplarie. Ea a luptat pentru a supravietui, lucrand ca si chelnerita, electrician sau DJ la un club de noapte. Aici, a invatat multe despre muzica si editarea de videoclipuri.

Ca sa devină celebra a adunat toate ingredientele și materialele din curtea si din terenurile agricole, iar apoi si-a pregatit aparatul de film, inainte de a gatii sau a prelucra obiecte casnice sau de imbracaminte. La inceput, videoclipurile sale nu au avut o atentie deosebita. Dar mai tarziu, cativa experti in arta culinara, au observat videoclipurile ei si astfel numarul fanilor a crescut foarte mult. in 2017, Li Ziqi a devenit o noua celebritate online in China, iar videoclipurile ei au putut ajuta oamenii sa-si indeplineasca „visele de la tara”, sa manifeste interes pentru hainele confectionate traditional, sau sa invete si sa inteleaga traditiile si cultura chinezeasca.

 

 


Cautare