Gradinaritul intensiv

Grădinăritul intensiv necesită implementarea unor tehnici de grădinărit care economisesc timp și spațiu pentru a maximiza rezultatele de creștere.

Grădinăritul intensiv include plantarea în spații mai ușor de gestionat, utilizarea materiei organice, organizarea distinctă a plantelor. Cu grădinăritul intensiv, puteți cultiva mai multe plante agricole în mai puțin spațiu, protejând și sporind în același timp calitatea lor. De asemenea, puteți reduce buruienile, minimizați resursele și permiteți un sezon de creștere non-stop de la început până la sfârșit.

În mod obișnuit, grădinarii plantează în rânduri lungi, unice, pentru a menține culturile și a menține produsele organizate. Cu toate acestea, aceste linii unice nu vă optimizează neapărat spațiul de grădinărit. Rândurile de plante dispersate ocupă mai mult spațiu, adesea produc mai multe buruieni și provoacă uscarea mai rapidă a solului. În loc să plasați răsaduri în rânduri, grădinăritul intensiv implică utilizarea tehnicilor de economisire a spațiului pentru a crește eficient într-o zonă concentrată.

 


Cautare