Sistemul acvaponic Water Garden!

Sistemul acvaponic Water Garden este o metoda combinata de agricultura vegetala si de crestere a pestilor, care nu necesita niciun tip de sol.

Prin Water Garden se cresc pesti de apa dulce (acvacultura) si se cultiva plante hidroponic. Este un sistem de recirculare a apei, care schimba substantele nutritive intre pesti si plante. Apele reziduale de la pesti servesc ca si ingrasamant organic pentru plante, in timp ce plantele curata apa de fecalele si urina pestilor. Se reducere cu 90% utilizarea de apa dulce si se diminueaza semnificativ substantele nutritive adaugate, ca ingrasaminte pentru plante.

Este perfect ca si cadou pentru bucataria personala, in a avea legume proaspete, dar si pentru o activitate, sau proiect de clasa, privind predarea lectiilor de acvaponie si ecosisteme naturale, copiilor. Noul tip de acvariu garanteaza 100% cresterea pestilor si a legumelor, fiind excelent pentru incepatori. In minirezervorul cu pesti se produce o auto-curatire a apei in partea de jos si o crestere ecologica a plantelor in partea de sus. Deseurile de la pesti fertilizeaza plantele, iar plantele curata apa, nefiind necesara schimbarea apei! Micul rezervor este ideal doar pentru cresterea pestilor exotici mici, precum Betta, Harlequin, Ember Tetras, Corydora etc.

 


Cautare