Sarah Ryhanen si gradina ei de flori perene

Cand Sarah Ryhanen, de 32 de ani, se plimba printre florile de pe proprietatea sa de 107 acri (43 hectare), pare ca s-a indepartat destul mult de cariera ei, anterioara, de curator la galeriile de arta din New York City.

Insa daca privim la indraznetele si delicatele aranjamente florale ne dam seama ca arta cea adevarata este tot timpul prezenta in jurul ei.

Impreuna cu Eric Famisan, de 38 de ani, Ryhanen a construit o afacere plina de viata din toate lucrurile ce sunt legate de floricultura. De la vanzarea si furnizarea en gros de flori pentru mirese, la cursuri de predarea a aranjamentelor florale, afacerea lor numita Saipua, se diversifica si creste in continuare.

Ryhanen si Famisan au inceput la Saipua in 2006, cu vanzarea de sapunuri din ulei de masline si cu aranjamentele florale. In urmatori ani au trecut si la cultivarea florilor cu destul de multe greutati. Pentru inceput au preluat 11 acri de teren ce nu a fost lucrat de 50 de ani si printr-un efort abrupt de invatare a tehnologiilor de cultivare a florilor au pornit la drum.

 

CITESTE MAI MULT >>

 


Cautare