BioCultura Valencia, Spania – targ de produse ecologice si de consum.Targul din Valencia a avut loc in perioada 4, 5 si 6 martie 2011.

 

Targul de produse ecologice din orasul spaniol Valencia a ajuns la editia a II. BioCultura a creat un real impuls pentru divulgarea si cunoasterea produselor ecologice si pentru cresterea consumului de produse ecologice. BioCultura este o intalnire pentru profesionistii care doresc sa se apropie de lumea produselor pentru o viata prietenos.

 

Antreprenori, negustori, importatori, exportatori, bucatari-sefi profesionisti au venit la targul BioCultura pentru a gasi raspunsuri si pentru a face propuneri. Indreptarea spaniolilor spre consumul de produse ecologice este una din prioritatiile targului BioCultura. Statul spaniol este prima tara europeana care are terenuri consacrate agriculturii ecologica, dar cu toate acestea, este intre ultimile la consum. Targul din Valecia are drept scop o crestere rapida a consumului de produse ecologice si la nivel local.BioCultura a oferit aproape 150 de activitati in paralel cu activitatea comerciala. Vizitatorii au primit informatii cheie pentru a trece de la rutina unei vieti conventionale la un nou stil de viata mai sanatos din punct de vedere fizic si spiritual. La majoritatea standurilor li s-au oferit demonstratii, degustari si ultimele informatii in domeni.

 

BioCultura a coincis cu Festivalul verde pentru copii Mamaterra; cu o varietate de activitati distractive pentru copii, ateliere de gatit, gradinarit organic, ateliere de lucru si reciclarea energiei regenerative.

 

 

 

Sursa: www.biocultura.org

 Cautare