4-7 iunie 2014: Biofach America Latina

BIOFACH AMERICA LATINA reprezinta o piata de 900 milioane dolari, si pregateste o atmosfera ecologica cupei mondiale FIFA World Cup 2014 din Bazilia.

Promovat de Francal Feiras in parteneriat cu NürnbergMesse Brasil, Targul International de produse ecologice si Agroecologie Bio Brazilia Fair / BIOFACH AMERICA LATINA a ajuns la editia a zecea, cu cele mai bune produse ecologice din America de Sud. Industria ecologica a atins in 2014, cifra de aproximativ 900 milioane dolari, ceea ce confirma media anuala de crestere de 15 - 20%.

Intre 4 si 07 iunie, sala de expozitii Ibirapuera Bienal din Sao Paolo, va gazdui profesionisti din comert, farmacii, spitale, clinici, spa-uri, statiuni balneare, restaurante, agricultura si altele. Aproximativ 120 de expozanti sunt prezenti pe 7000 m² pentru a prezenta alimente ecologice proaspete si congelate, fructe si legume, miere si produse din miere, carne, sucuri si bauturi, lapte si lactate, produse de panificatie, prajituri si paste, produse cosmetice (parfumuri si esente, creme, sapunuri), moda (bijuterii, haine, tesaturi si accesorii), servicii bio (ingrasaminte, echipamente, organisme de certificare, servicii de consultanta). Daca in 2013 au fost prezenti 22 mii de vizitatori, in anul acesta se asteapa un flux si mai mare de vizitatori, mai ales ca peste o saptamana incepe FIFA World Cup 2014.

Una dintre principalele atractii ale Bio Brazilia Fair / BIOFACH AMERICA LATINA, va fi Forumul International de Agricultura Organica si Sustenabila. Nivelul ridicat al cursurilor este garantat de prezenta profesionistilor de renume din domeniu si a lectorilor cu statut international.

 

 


Cautare