Ministrul Rovana Plumb la Salonul “Eco Agricultura”

Ministrul Mediului si Schimbarilor Climatice, Rovana Plumb a participat astazi, 30 octombrie 2013, alaturi de prim-ministrul, Victor Ponta la deschiderea oficiala a Salonului 'Eco Agricultura', organizat la Pavilionul Central Romexpo.

 

Deschiderea oficiala a Salonului a inceput prin taierea panglicii inaugurale de catre oficialitatile prezente, inclusiv de catre ministrul Rovana Plumb. Ministrul Mediului a vizitat cateva standuri cu produse agricole bio si a discutat cu operatorii din agricultura ecologica despre ultimele tehnologii utilizate, despre strategiile de marketing aplicate de acestia si despre legislatia in domeniu.

Ministrul MMSC a apreciat calitatea produselor expuse de producatorii autohtoni si a amintit, cu acest prilej, de initiativa comuna cu Ministerul Agriculturi - 'Gandeste. Mananca. Economiseste' - un proiect prin care se urmareste reducerea risipei alimentare si minimalizarea impactului negativ asupra mediului pe care il are acest fenomen. Salonul Eco Agricultura se afla la cea de-a 14-a editie si este organizat de Romexpo in parteneriat cu Asociatia Bio Romania. La eveniment au mai participat, intre altii, eurodeputatul Daciana Sarbu, ambasadorul Frantei in Romania, Phillippe Gustin, presedintele Asociatiei Interprofesionale Bio Romania, Corneliu Mateescu, presedintele Bio Romania, Avraham Marian Cioceanu.

 


Cautare