SONNENTOR Reghin este prezenta la BioFach si in 2014

Descoperiti produsele S.C. SONNENTOR S.R.L la BioFach 2014 Nürnberg, 12-15 Februarie, cel mai mare targ de produse Ecologice din lume!

25 Ani de Bucurie este motto-ul comun, avand in vedere celebrarea a 25 ani de activitate SONNENTOR, cat si 25 ani a targului BioFach! Este motto-ul diversitatii colorate, plin cu gusturile minunate de plante si fructe coapte la soare, bogatiile oferite de Mama Natura, cu mirodenii fine si rafinate, pentru ca viata sa aiba un gust mult mai colorat! Incercati-ne! Ne gasiti la BioFach, Hala 7, Stand 811

Nu doar atat! Multe, multe produse noi, pentru toate gusturile, veniti, mirositi, gustati si sa nu uitam de produsele consacrate, toate expuse pe o suprafata de peste 140 m², si in acest an de SONNENTOR la BioFach!

Sunteti asteptati cu Bucurie pentru a va introduce in lumea Ecologica, BIO: Joi, 13 Februarie, orele 14:00 – 16:00; Vineri, 14 Februarie, orele 09:00 – 13:00. Pentru intalniri va rugam sa ne contactati din timp, pentru a putea, in mod organizat, stabili cea mai buna solutie.

Nota: Accesul la standurile companiilor expozante la BioFach sunt restrictionate, deoarece este un targ dedicat care poate fi vizitat doar de producatori, procesatori, distribuitori si comercianti de produse Ecologice, BIO, si prin urmare nu sunt deschise pentru consumatorul final.

SONNENTOR a fost fondat in 1988, de Johannes Gutmann, la 23 de ani, directorul general al companiei. Tanarul intreprinzator a avut o idee neobisnuita: el a dorit sa vanda produsele provenite de la fermierii Ecologici din zona Waldviertel, unde s-a născut si a crescut, sub logo-ul soarelui zambitor (cunoscut simbol medieval, cu 24 de raze de soare, care si astazi decoreaza portile fermelor) la nivel local, national si internaţional. Caracteristica cea mai importanta fiind procesarea materiei prime chiar la ferme, permitand micilor fermieri sa supravieţtiasca, sa utilizeze experienta si traditia cultivarii, si astfel sa ofere calitatea si trasabilitatea cea mai buna produselor.

Momentan SONNENTOR are peste 150 de angajati si peste 120 de producatori certificati, fermieri ecologici, din zona si din toata lumea. SONNENTOR Krauterhandels GmbH este activa nu doar pe piata din Austria, cele mai mari pieti de desfacere fiind Germania, Elvetia, Cehia si alte tari, membre a UE. Ceaiurile, condimentele si cafelele ecologice, sunt disponibile in peste 40 de ţări de pe mapamond. Din 1992 SONNENTOR are o filiala in Cehia, Cejkovice, din 2006 in Romania, in Reghin, judetul Mures si din 2008. In 2006, avAnd in vedere colaborarea fructuasa, de peste 5 ani, cu fermierul Dl. Ing. Szakacs Csaba, din Reghin, Johannes Gutmann a decis, impreuna cu Thomas Weinraub, sa aduca povestea de succes, SONNENTOR, pe piata din Romania. ...astfel s-a infiintat s.c.SONNENTOR s.r.l. Acest pas aducand increderea necesara pentru o dezvoltare durabila in relatia cu producatorul local, fermier ecologic certificat.

S.C. SONNENTOR S.R.L.

Str. Argesului 50, Reghin 545300, Romania,

Telefon/Fax: 0265–512 436,

Mobil: 0741 – 065 666

E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 


Cautare