Cutia Taranului cu produsele familiei Haidu

Familia Haidu formata din Levente (38 ani), Ildiko (33 ani) si fiica lor Renata in varsta de 13 ani, locuiesc in satul Chesau, comuna Mociu, la aproximativ 40 km de orasul Cluj Napoca, intr-o zona retrasa, departe de trafic si poluare.

S-au mutat in actuala casa in anul 2000 si au continuat sa se ocupam cu drag de gradinarit. Pentru ei, gradinaritul este in primul rand un stil de viata. Au cautat sa traiasca intr-un mod cat se poate de sanatos si natural.

Produsele pe care le comercializeaza sunt o parte din produsele pe care ei le consumam. Sunt produse cultivate, crescute si pregatite cu mult drag si bucurie, si cu cat mai putine chimicale.

Pe langa zarzavaturile si legumele pe care le cultiva, ei vor putea oferi cu drag si alte produse din curte, cum ar fi: oua de la gaini fericite, crescute libere in gradina si hranite doar cu mancare naturala, carne de curcani crescuti si ei la fel ca gainile (pentru sarbatorile de iarna), ulei de floarea soarelui presat la rece cu miros si gust adevarat de floarea soarelui (daca nu stiti despre ce este vorba, va trebui sa gustati ca sa simtiti aceasta bunatate), paine de casa si zacusca.

Famila Haidu, si alti producatori clujeni, va invita sa ii vizitati, sa vedeti unde si cum se cultiva toate produsele pe care acestia le ofera prin Cutia Taranului.

 

Produsele Famili Haidu sunt disponibile in Cluj-Napoca >>

 


Cautare