Bibel Brot

Painea Biblica (Bibel Brot), adusa de Esarom si produsa de Backaldrin Austria, lansata si promovata si in tara noastra, se incadreaza in categoria produselor naturale, sanatoase, cu ingrediente functionale (grau, orz, bob, linte, mei, alac, miere si mac). 

Produsul a devenit cunoscut atat in magazinele producatorior, cat si in retelele moderne de comert - fie produs de acestia, fie achizitionat de la producatori. La inceputul anului 2011 sa inregistrat o scadere in vanzari, efect al perioadei de dupa sarbatori, precum si al crizei de consum, dar, inaintea sarbatorilor Pascale sa inregistrat o revenire in vanzari.

Acesta este unul dintre semnalele prin care chiar si in contextul economic pe care il cunoastem, piata ne spune ca exista posibilitatea ca un produs super-premium cum este Bibel Brot sa se pastreze in raft. Fondata in 1964, Backaldrin Austria este o companie familala, produce peste 400 de produse (paine, chifle, prajituri si produse de patiserie). O parte din aceste produse sunt ecologice. Backaldrin este prezenta in 80 de tari din intreaga lume si are filiale proprii 16 tari.

 


Cautare