Prune uscate cu nuca la magazinul online “Sanatate Dulce”

25.09.2017  Prunele uscate cu nuca sunt adevarate delicatese apetisante, incarcate de traditie si aroma, o tratatie care te surprinde prin miezul crocant de nuca ce il gasesti in mijlocul prunei impecabil uscate.

Pe vremuri aceste delicatese luau calea marilor curti imparatesti din Europa, incarcate in care cu boi ce plecau cu zecile de pe Valea Barcaului. Adevarate delicatese apetisante, incarcate de traditie si aroma, o tratatie care te surprinde prin miezul crocant, prunele uscate cu nuca ne ofera un aliment bogat in Omega 3, grasimi, proteine, saruri minerale, provitamina A, vitaminele B1 si B2, C, E. Ne ajuta sanatatea fiind recomandate pentru scaderea colesterolului, tratarea afectiunilor cardiovasculare, combaterea diabetului si reumatismului, mentinerea unei presiuni sanguine normale si a bunei functionari a inimii, si ajuta tranzitul intestinal.

Intreprinderea sociala Valea Barcaului, detinuta de Fundatia AGAPIS, si-a lansat de curand magazinul online. Aici puteti gasiti cadouri pentru cei dragi, produse apicole, o gama de produse terapeutice, dar si o gama de tip delicatese. Fie ca doriti sa va delectati papilele gustative, doriti sa faceti un cadou sau doar sa aveti grija de sanatate, acum magazinul online “Sanatate Dulce” va pune la dispozitie cele mai bune produse. Pe langa prune uscate cu nuca la gama terapeutica puteti gasi: miere cu polen si propolis, miere cu nuca si propolis, miere cu prune uscate. Gama delicatese include combinatii savuroase, care au la baza miere de albine: miere cu anason stelat, miere cu chimen, miere cu cacao, miere cu scortisoara si miere cu cafea. Gama de cadouri “Sanatate Dulce” include produse romanesti de cea mai buna calitate. Cu un ambalaj deosebit si produse de calitate superioara, cadourile sunt un prilej de bucurie pentru oricine le primeste.Acum poate fi achizitionat online chiar si pretiosul cadou exclusivist “The Art of DAR”, un produs dezvoltat in parteneriat cu Fundatia ADEPT.

Pentru comenzile online, transportul este de 19 lei, tarif unic indiferent de greutatea coletului. Pentru comenzi de peste 199 lei, transportul este gratuit. Mai mult, cei care cumpara online produse in valoare de peste 99 de lei vor primi un cadou surpiza.

 

Comanda aici >>

 


Cautare