Cu Lara si Sandy la Foodstory Cafe

Foodstory Cafe, este o mica cafenea din partea de vest a orasului Aberdeen, Scotia, unde în fiecare zi clientii sunt serviti cu cafea organica, ceai si alimente proaspete de casa.

In mijlocul lunii august 2013 aceasta minunata cafenea si-a deschis portile, intr-un spatiu mai mare de catre Lara si Sandy, doi tineri proprietari.

Lara a fost angajta trei ani la Foodstory, iar Sandy a fost un client regulat, ajutand-o la cafenea, la sfarsit de saptamana. Ceea ce au comun este ca amandoi iubesc arta culinara. De-a lungul ultimilor ani, au calatorit in lume descoperind noi si interesante cafenele si cautand noi si originale retete culinare.

Lara, este o fata irlandeza ce are 25 de ani si care traieste in Scotia. A calatorit si a lucrat in cafenele si ferme din Japonia, Spania, Irlanda si Mexic. Cand a descoperit acest loc mic adorabil numit Foodstory in partea de vest a orasului Aberdeen cu 4 ani in urma si-a dat seama ca visul ei in viata este sa devina proprietara localului alaturi de Sandy. Sandy este un tanar atras de gatit si sa descopere ingrediente si retete noi.

Ei au achizitionat cafeneau Foodstory de la fostul proprietar si iau schimbat numele in Foodstory Cafe. Sediul vechi, nu le permitea sa-si puna in practica proiectul si astfel au achizitiona un nou spatiu.

In noul local sunt comercializate produsele alimentare locale, de sezon, de casa si in principal vegetariene. Cafeneaua, cu un personal prietenos, ofera clientilor mancare buna, si are scopul ca fiecare persoana sa se simta ca si cum ar face parte din ea.

Lara si Sandy au in vedere trei obiective principale: povestea fiecarui preparat culinar; povestea clientilor, furnizorilor si angajatilor lor; povestea planetei noastre (reciclare, protectie mediu, produse ecologice).

Ei mai vor sa organizeze: seri speciale pentru bauturi (lapte, cafea, alcol); evenimente muzicale (salsa); cursuri de gatit; prezentare de noi retete culinare; livrari de catering la birouri; dezvoltarea de noi game de produse Foodstory; tarabe in pietele de fermieri; festivaluri, meniuri de alimentatie sanatoase, etc.

Lara si Sandy au obtinut banii pentru renovari prin fondul Kickstarter, la care apeleaza tot mai multi tineri din Marea Britanie si consta in donatii de la persoane fizice pe baza de proiect.


 


Cautare