Reduceri de 10 % la Bio Romania Market

Magazinul online de produse bio www.bio-romania-market.ro iti vine in ajutor, oferindu-ti solutii pentru rezolvarea problemelor intalnite pana acum in momentul achizitionarii de produse bio.

Produsele oferite de magazinul online sunt atat accesibile, cat si avantajoase cand vine vorba de preturi. ste foarte usor sa obtii orice tip de produse bio doresti in cadrul magazinului online de produse bio, deoarece tot ce trebuie sa faci este sa iti creezi un cont, dupa care sa vizualizezi gama vasta de produse si sa alegi produsele bio necesare. Cu doar cateva clickuri, comanda este plasata, urmand a-ti fi livrata in urmatoarele 24 sau 48 de ore.

In cadrul magazinului poti gasi diferite tipuri de produse:

Produse Ecologice: produsele alimentare bio sunt obtinute din agricultura ecologica. Printre acestea, putem enumera : oua bio, cereale bio, lactate bio, mezeluri bio, fructe de sezon bio, legume bio, paste bio, dulciuri bio, vinuri bio si multe altele.

Produse Traditionale: produsele traditionale regasite in cadrul magazinului online iti ofera atat satisfactia consumului unor alimente autentice, cat si satisfactia de a contribui la rasplatirea eforturilor depuse de fermierii romani. Acest tip de produse promoveaza atat o alimentatie sanatoasa, cat si produsele realizate chiar de taranii romani. Printre acestea, poti comanda: branza de burduf, cascaval de capra, telemea de capra, cascaval Ciurari, branza de capra cu ulei de rapita si plante aromate etc.

Produse Naturale: produsele naturale regasite in cadrul magazinului online de produse bio sunt produse cosmetice realizate in proportie de 100% din ingrediente naturale, cum ar fi: sapun cu galbenele, sapun cu menta, sapun cu lavanda si altele.

Produse Diverse: aceasta categorie se refera la produsele de import, care sunt, de asemenea, bio. Printre acestea, poti gasi fructe bio ce nu se regasesc in tara noastra (banana, grapefruit), sucuri bio la cutie, dulciuri bio etc.

Magazinul de produse bio le este destinat tuturor membrilor familiei tale, de la cei mici pana la cei mari, asigurand o gama vasta de produse necesare traiului de zi cu zi, dar si garantia unei alimentatii mai sanatoase si a promovarii valorilor traditionale romanesti.

Mai mult decat atat, nu ezita sa vizitezi magazinul online de produse bio in luna decembrie, deoarece iti oferim o oferta speciala: pe tot parcursul lunii, ai o reducere la 10% la orice comanda, plus produse cadou pentru comenzile de peste 200 de lei! Produsele bio oferite de bio-romania-market.ro sunt potrivite atat pentru tine si pentru familia ta, dar reprezinta si o idee excelenta pentru cadourile oferite de Craciun!

Alege un stil de viata sanatos! Viziteaza Bio Romania Market !

 


Cautare