Alianta pentru un nou model de agricultura

A 32-a Conventie internationala de agricultura biodinamica va avea loc la Florenta, Italia, intre 20-23 23 februarie 2014.

Cu ocazia implinirii a 90 de ani de la crearea Agriculturiii biodinamice, conventia face apel la reprezentantii lumii agricole si societatii contemporane sa coopereze pentru o reforma a agriculturii. Conventia ofera oamenilor de stiinta posibilitatea de a impartasi ultimele noutati si pentru a compara programele si aplicatiile care contribuie la excelenta productiei de alimente.

Agricultori si experti vor propune metode agricole avansate, capabile de a sustine din punct de vedere tehnic dezvoltarea sustenabila a agriculturii. Se vor organiza mese si evenimente de degustare pentru a stimula si aprecia mancare de buna calitate. Medicii si administratorii vor dovedi legatura ce exista intre diversele metodele agricole si starea de sanatate a omului, a mediul si a calitatii vietii.

Acestea vor fi perspectivele prin care economistii propun solutii la dificilele mijloacele de trai din mediul rural si prin care se face chemarea la un veritabil dialog pentru a construi imediat si in viitor aliante pentru salvarea Pamantului.

 

CITITI MAI MULT >>

 


Cautare