Covoarele ecologice

Persoanele alergice sunt cele mai avantajate de covoarele din fibra naturala.

Aceste covoare nu atrag si nu retin praful asemenea covoarelor din fibre sintetice. Iuta, sisalul, iarba de mare, lana, bambusul sau impletiturile din nuca de cocos, sunt mai nou, texturile preferate in interioarele contemporane. Covoarele ecologice au diferite avantaje si caracteristici.

Fibra vegetala extrasa din frunzele de agava, sisalul este, poate, o textura mai putin cunoscuta. Culoarea sa naturala este de un alb cremos, dar cum suporta foarte bine colorarea, cromatica poate fi variata. Covoarele din fibra de nuca de cocos, prin aspectul sau rustic, natural, confera eleganta interioarelor amenajate in stiluri variate. Cu o suprafata placuta la atingere, dar si la privit, iuta se distinge printr-un luciu aparte, interesant si prin flexibilitatea texturii. Efectul estetic este unul deosebit.

Cu un design placut, iarba zegras este disponibila in trei variante de prelucrare: standard, zigzag si impletita. Lana, datorita proprietatilor sale binecunoscute, este ideala pentru confectionarea covoarelor. Texturile si modelele in care poate fi folosita sunt, practic infinite.

 


Cautare