ECOCERT ROMANIA

Ecocert este un organism de inspectie si certificare care isi desfasoara activitatea in conformitate cu standardul international ISO Ghid 65 (EN 45011).

Infiintat in 1991, de catre ingineri agronomi constienti de necesitatea dezvoltarii unei agriculturi care sa respecte omul si mediul, Ecocert a devenit in Franta liderul certificarii in agricultura ecologica.

La initiativa lui Michel Reynaud, Ecocert a infiintat in 2004 sucursala sa in Romania, care ofera servicii de inspectie si certificare in domeniul agriculturii ecologice.

ECOCERT SRL este aprobat de Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale avand codul RO-ECO-007. Ea isi orienteaza expertiza catre controlul si certificarea produselor, sistemelor si serviciilor care au un impact pozitiv asupra mediului. In fiecare etapa, controalele Ecocert aduc o garantie de trasabilitate si transparenta care raspunde asteptarilor consumatorilor si utilizatorilor.

Filiala din Romania coordoneaza si activitatea urmatoarelor tari: ROMANIA; Republica Serbia; Croatia; Republica Macedonia; Bosnia si Hertegovina; Bulgaria; Republica Moldova.

Contact: S.C ECOCERT S.R.L

  • Strada Ing. Zablovschi, nr. 80, sector 1, 011312, Bucuresti
  • Sediu secundar: Municipiul Cluj-Napoca, Strada Uzinei Electrice, nr. 15, scara 1, etaj 2, ap. 17, judetul Cluj
  • Tel: +4 021 3212077
  • Fax: +4 021 3212058
  • E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Website: www.ecocert.com

Responsabil: Ana Goloborodco

Certificatul de acreditare al S.C.ECOCERT SA, este emis de COFRAC si este valabil pana la data de 30.09.2019

 

 


Cautare