
INCDBA IBA Bucuresti organizeaza - Cursuri de pregatire profesionala pentru laboranti si tehnicieni
In industria de morarit-panificatie:
-
Instruiri privind calitatea cerealelor (indici tehnologici de prelucrare cereale: umiditate, masa hectolitrica, continut gluten umed, indice deformare, indice de cadere, continut de proteina, indice Zeleny); aparatura, metode de analiza standardizate.
-
Instruiri privind insusirile tehnologice si reologice ale materiilor prime pentru panificatie (gluten umed si uscat, indice deformare, indice de cadere, proprietati reologice: alveograma, farinograma, extensograma); echipamente, metode de analiza.
In industria alimentara:
-
Instruiri privind calitatea materiilor prime utilizate in industria alimentara; metode de analiza, echipamente utilizate.
-
Instruiri privind calitatea nutritionala a produselor agroalimentare; etichetare nutritionala.
Durata cursului - 5 zile: pregatire teoretica si practica.
Participantii vor primi diploma de atestare.
Cost: 300 euro/persoana (fara TVA); echipe de minim 5 persoane.
Persoana de contact: Marta Zachia – email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.; tel. 0756 069 057.
Sursa: http://www.bioresurse.ro