Analize pentru produsele traditionale si ecologice

Laboratorul de analize fizico-chimice, al Institutului de Bioresure Alimentare, face determinari fizico chimice pentru produsele agro alimentare, inclusiv, pentru cele traditionale si ecologice.

Aici se fac determinari complete la urmatoarele produse:

  • ANALIZE PAINE SI PRODUSE DE PANIFICATIE

  • ANALIZE PRODUSE ZAHAROASE

  • ANALIZE FAINA

  • ANALIZE GRAU

  • NALIZE COVRIGI

  • ANALIZE PATISERIE SARATA

  • VALOARE ENERGETICA

  • ANALIZE PASTE FAINOASE

  • ANALIZE LAPTE SI PRODUSE LACTATE

  • ANALIZE CARNE SI PRODUSE DIN CARNE

  • ANALIZE PRODUSE DIN LEGUME – FRUCTE

  • ANALIZE SUC PROASPAT DE CITRICE

  • ANALIZE BRANZA TOPITA, BRANZA DE VACI PROASPATA

  • ANALIZE UNT

  • ANALIZE CEAI

  • ANALIZE INGHETATA

  • ANALIZE ULEIURI REZIDUALE

Principalele analize care se fac:

  • Proprietati organoleptice

  • Masa nominala / Continut de umplutura

  • Volum

  • Porozitate

  • Elasticitate

  • Umiditate

  • Aciditate

  • Determinarea continutului de zahar

  • Determinarea continutului de grasime

  • Determinarea continutului de proteine Kjeldhal/Infratec

  • Determinarea continutului de celuloza

  • Determinarea continutului de cenusa

  • Determinarea continutului de gluten umed (mecanic/manual)

  • Determinarea indicelui de deformare

  • Determinarea indicelui de cadere

  • Determinarea continutului de corpuri straine

  • Determinarea masei hectolitrice

  • Determinarea proprietatilor reologice (farinograma)

De asemenea organizeaza: CURS TEHNICIAN LABORATOR ANALIZE PRODUSE ALIMENTARE; CURS LABORANT MORARIT – PANIFICATIE.

Pentru detalii ...

 

 


Cautare