Hoteluri bio

Zeci de hoteluri si vile isi rasfata clientii cu meniuri ecologice.

La ora actuala, hotelurile ecologice isi intampina clientii cu mancare bio si tratamente cu produse organiceCele mai multe dintre acestea sunt in Germania, Austria, Elvetia, Italia, Irlanda, Spania si Franta. Aceste unitati de cazare, respecta urmatoarele standarde ecologice: ofera numai produse alimentare organice, de calitate; au cel putin un meniu vegetarian si un meniu integral; au contract de inspectie cu o organizatie de certificare si control eco desemnata de asociatie; respecta toate cerintele legislatiei comunitare din domeniu.

Se accepta doar cateva exceptii. In cazul bauturilor nonalcoolice, maximum trei sortimente pot fi conventionale, in timp ce in cazul celor alcoolice in meniu trebuie sa se regaseasca minimum cinci vinuri din struguri organici si un sortiment de bere. La capitolul mancare exista o singura exceptie, respectiv, pot fi folosite si ingrediente conventionale, daca acestea nu sunt disponibile in varianta bio, insa acest lucru trebuie confirmat de furnizor. In acest caz si clientii sunt avertizati ca un ingredient sau un aliment din farfuria lor nu este bio.

Lenjeriile de pat si prosoapele sunt din bumbac organic, iar detergentii folositi la curatenie sunt eco. Unele dintre aceste hoteluri, le ofera clientilor si posibilitatea de a face masaje, aromoterapie si tratamente corporale si de infrumusetare cu produse organice.

 

 


Cautare