Viata simpla de la tara

În aceste vremuri dificile, visăm la o viață mai simplă intr-o mica gospodarie taraneasca sau intr-o ferma rurala.

Astazi, ne gandim la vremurile bune când împreună cu familia și cu prietenii ne puteam bucura de mâncăruri gătite cu ingrediente din producție proprie. Ne gandim la vremurile când bucătăria era inima locuinței. Ne gandim la o viață departe de zgomotul marilor orașe si la o casă de la țară, unde aerul este proaspăt și este suficient loc de mișcare. Bucătarul australian Paul West s-a gandit la toate aceste lucruri si s-a apucat de agricultură, într-o fermă rurală îngrijită, revenind la elementele de bază. El redescoperă tehnicile și rețetele atât de cunoscute bunicilor noștri, care au însoțit generații întregi de oameni.

În timp ce admiram peisajele uimitoare ale Australiei, Paul ne împărtășește idei despre cum să ne concepem propriul strat de legume și grădina de ierburi aromatice, precum și sfaturi pentru compostare. Paul West pledează pentru hrană reală, agricultură durabilă, viață comunitară și regională. Acum, călătorește prin țară găzduind demonstrații de gătit la festivaluri culinare sau tine cursurile de gătit la River Cottage Farm din Tilba, NSW. Paul este un susținător pasionat al multor organizații de caritate, inclusiv National Parks and Wildlife Foundation.

S-a pregătit ca bucătar și a lucrat în toate domeniile producției de alimente, de la cultivarea fructelor și legumelor, până la gătit în bistroul Vue de Monde din Melbourne, unde Paul și-a facut ucenicia. ca bucătar și și-a cunoscut soția, Alicia. Amândoi însetați de schimbare și pasionați să se conecteze la modul în care au fost cultivate alimentele lor, și-au făcut bagajele și au traversat strâmtoarea Bass către Tasmania. În timp ce îngrijea un petic de legume înfloritor, lui Paul i s-a oferit ocazia să găzduiască River Cottage Australia și să se mute în frumoasa localitate Central Tilba. El continuă să locuiască acolo cu Alicia, cu fii Otto si Bowie, și tovarășul canin de încredere, Digger. Paul a devenit de atunci promotor pentru agricultura durabilă și hrana ecologică.

 


Cautare