Orasul Craciunului

Oraselul american Leavenworth din statul Washington, in timpul sarbatorilor de iarna se transforma in Chrismastown (Orasul Craciunului) cu ajutorul decoratiunilor luminoase.

Deși Satul luminilor este principala atracție, există și alte evenimente care au loc in oras. Pe lângă cele aproape un milion de luminițe, colindătorii se plimbă pe străzi cântând cântece de sărbătoare. Sâmbăta și duminica la amiază, Moș Crăciun sosește împreună cu o serie de personaje de sărbătoare, pentru a saluta vizitatorii la foișor. Front Street Gazebo este centrul multor festivități. Divertismentul muzical pe tot parcursul zilei are loc aici și la Centrul Icicle Creek pentru Arte și include coruri, cantece cu clopoței, trupa Dixie a Gărzii Naționale a Armatei, muzică celtică, bluegrass și unele dintre cele mai bune coruri profesionale.

Dacă zăpada adecvată permite, vor exista sănii în parcul Front Street, dar dacă nu, zonele din jurul Leavenworth pot oferi oportunități pentru tubing, sania, plimbări cu sănii de câini, snowmobiling, schi. Niciun festival din sat nu ar fi complet fără mâncare, iar evenimentul Leavenworth oferă gustări delicioase care includ mâncăruri de sezon, cum ar fi castane prăjite, lapte cu cacao și vin condimentat, plus preparate bavareze. Duminica, copiii pot urmări harta „Cookie Crawl” pentru a colecta prăjituri gratuite de Crăciun. Se mai poate vizita Muzeul Spărgătorul de Nuci, Fabrica de turtă dulce și Hat Shop, care vinde căști de vikingi si împletituri Brunhilda.

 


Cautare