TROFEUL "MARUL DE AUR" SI PARINTELE ZOSIM OANCEA

 

Federatia Internationala a Jurnalistilor si Scriitorilor de Turism (FIJET) a acordat Marginimii Sibiului, precum si Deltei Dunarii si companiei aeriene Blue Air, trofeul "Marul de Aur" ("Golden Apple").

 

Acest premiu, echivalentul Oscarului in turism, este acordat unei destinatii sau personalitati din turism care s-a evidentiat in dezvoltarea turismului din tara sa.

 

Premiile au fost decernate la Saliste, duminica 6 septembrie. La ceremonie au participat Ministrul Turismului doamna Elena Udrea, oficialitati judetene si premiantii.

 

Muzeul de icoane pe sticla “Pr. Zosim Oancea” din Sibiel se bucura, impreuna cu locuitorii satului, pentru acest prestigios eveniment si roaga pe orice roman mandru de stramosii sai sa onoreze printr-o simpla vizita memoria Parintelui Zosim Oancea, a carui extraordinara opera religioasa, culturala si sociala a pus bazele solide si profunde nu numai ale dezvoltarii turismului in Marginimea Sibiului, dar reface si o parte din memoria colectiva atat de greu incercata in anii din urma.

 

Sursa: www.sibiel.net
Cautare