Produse traditionale de patiserie facute la Macea, judetul AradLucuta Petru este patronul patiseriei din Macea. Anul acesta a fost prezent la mai toate targurile de produse traditionale organizate in judetul Arad, inclusiv la Festivalul Paradaicilor de la Macea.

 

Firma domnului Lucuta are in dotare pe langa raionul de patiserie si pizerie si un laborator de cofetarie. Toate produsele sunt preparate din materii prime naturale, iar procesul se executa manual. In unitate s-au efectuat lucrari de modernizare si de dotare la standarad european.

 

Produsele sale sunt solicitate la foarte multe evenimentele mai importante care au loc in Macea si in localitatile vecine din judet in special la nunti, botezuri, simpozione, zile onomastice. Nu lipsesc torturile pentru copii cu ornamente si dedicatii.

 

Platourile cu 9-10 feluri de prajituri de casa reprezinta ofertele speciale ale patiserie din Macea la aceste evenimentele. Printre principalele produse traditionale amintim in primul rand pogacele de casa cu jumari, chifle cu branza si rahat, saratele si aperitive cu susan.

 

Patiseria Macea ofera de asemenea transportul produselor de patiserie, cofetarie si pizzarie cu masina la domiciliu.

 

Cine are drum in Macea va putea face un scurt popas delicios la cofetaria de la intrare in comuna la numarul 1438.

 

 

 

Comenzile pentru evenimente le puteti face la telefon: 0763 641 323; 0742 217 732;

 

sau prin mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.