Produsele de panificatie - Bega Pam, judetl Timis


Despre noi

 

Societatea Comerciala BEGA PAM S.A. are ca obiect de activitate fabricarea si comercializarea produselor de panificatie proaspete si congelate, biscuiti, napolitane, specialitati,prestari servicii, operatiuni de import-export in activitate proprie, comercializarea produselor agroalimentare, comert en gros si en detail.

 

Societatea a luat fiinta in anul 1956, ca intreprindere de industrie locala, cuprinzand 6 ramuri industriale, de la industria alimentara pana la cea metalurgica. In anul 1960, data fiind dezvoltarea acesteia, isi schimba denumirea in Combinatul de Industrie Locala Timisoara.

 

In anul 1972, prin masuri de reorganizare, are loc desprinderea de la Combinatul de Industrie Locala a tuturor unitatilor ce nu aveau profil alimentar, preluand in schimb activitatea de paste-biscuiti de pe platforma din str.Gh. Lazar nr.26. In anul 1973 se preia la Combinat activitatea de panificatie si activitatea de morarit din judetul Timis. Din anul 1977 i-si schimba denumirea din Combinatul de Industrie Locala in Intreprinderea de Morarit, Decorticat, Panificatie si Produse Fainoase Timis, denumire pe care si-o pastreaza pana in anul 1990, cand se transforma in societate comerciala BEGA-PAM S.A. Timisoara.

 

Cu o traditie de peste 40 de ani in producerea si comercializarea de biscuiti, napolitane, specialitati, produse de panificatie, etc, S.C. BEGA-PAM S.A. se distinge prin calitatea produselor sale, datorata retetelor traditionale si grijii deosebite fata de cerintele consumatorilor.

 

Fidelizand consumatorul, preocupat din ce in ce mai mult de asigurarea unei alimentatii sanatoase, folosim materii prime de cea mai buna calitate. De asemenea, toate eforturile noastre s-au indreptat in directia derularii unui amplu program investitional de retehnologizare si modernizare a liniilor de fabricatie, a imbunatatirii si inoirii portofoliului de produse si a crearii unei retele de distributie eficienta.

 

S.C. Bega Pam S.A. isi desface produsele prin intermediul celor 11 magazine proprii si prin distribuitorii locali ce acopera toate regiunile tarii. Produsele noastre nu se adreseaza doar consumatorilor din Romania, printre partenerii nostrii fiind si societati din strainatate.

 

Succesul societatii noastre se datoreaza unei echipe manageriale eficiente si profesionale, la acesta contribuind si toti angajatii impreuna cu specialisti experientati in domeniu.

 

Sursa: www.begapam.ro/fisiere/panificatie.html