Carnatii cu busuioc Talmaciu, Judetul Sibiu – dupa reteta de familie



Familia Oancea, din Talmaciu, Judetul Sibiu produce afumaturi dupa retete de familie.

 

Doamna Oancea este membra a asociatie „Targul Tarnaul Roman” si participa permanent la Earth Market/Targul Taranului, impreuna cu fiul ei Ionut Oancea. Ofera publicului, pe care il considera co-producator, peste 35 de sortimente de produse din carne facute atat dupa retete traditionale, cat si retete originale.

Produsele prezentate de familia Oancea din Talmaciu sunt: carnati de porc cu busuioc, carnati de oaie, de porc, piept de porc afumat, costita de porc afumata, pastrama de vita afumata, muschiuleti de porc afumati, muschiuleti de vita afumati, muschiuleti de oaie afumati, vrabioara de vita afumata, slanina afumata, cotlet de porc copt, muschiuleti de porc copti, pastrama de porc coapta, carnati Sibiu, carnati de porc cu vita, carnati de porc cu vita si oaie, carnati de vita cu oaie picanti, carnati de porc picanti, carnati de porc, rulada din piept de porc, pastrama de pui, cotlet file, rulada din ceafa de porc cu pecie, ceafa hituita, bacon.

 

Carnati de porc cu busuioc se prepara numai din carne de porc, grasime de porc, condimente (sare, piper, usturoi, busuioc, boia de ardei dulce) si se pun in membrana naturala de porc (mate de porc).

 

Targul Taranului este un proiect de sustinere a micilor fermieri, a produselor si marcilor locale ! Asociatia Grupul de Initiativa Radu Anton Roman va ofera informatii despre producatorul Oancea si altii prezenti la Targul Taranului Roman:

 

 

Sursa: www.targultaranului.ro