Sarmale traditionale de post gata preparate - Scandia Food Sibiu



In perioada Postului Mare, Scandia Food Sibiu ofera o serie de mancaruri de post dintre care nu lipsesc sarmalele traditionale gata preparate.

 

De mentionat ca Scandia Food este lider pe piata conservelor pe baza de carne din Romania, avand o cota de piata in volum de peste 54%, in crestere cu aproape un procent fata de aceeasi perioada a anului trecut. In cea mai mare categorie a acestei piete, pate cu ficat, Scandia Food a atins in iunie-iulie 2010 o cota in volum de peste 70%, in crestere cu aproape trei puncte procentuale fata de aceeasi perioada a anului trecut.

 

Compania are 650 de angajati si a inregistrat in 2009 o cifra de afaceri de 203 milioane lei, valoare cu 1,7% mai mare fata de cifra de afaceri inregistrata in 2008.

 

Scandia Food este prezenta in Romania prin marcile sale principale:

 

Scandia Sibiu

  • pate cu ficat (cota volum 11,2%)

  • mancaruri traditionale romanesti gata preparate (cota volum 15%)

  • carne in suc propriu (cota volum 8%)

 

Bucegi

  • lider detasat al categoriei de pate cu ficat (cota volum 40,8%)

  • carne presata la conserva (cota volum 5,4%)

 

Sadu

  • pate cu ficat (cota volum 11%)

  • mancaruri la conserva (cota volum 16,8%)

  • carne la conserva (cota volum 11,5%)

 

Dintre celelalte produse traditionale conservate amintim: fasolea, ciorbele, sarmalutele, produsele vegetale, etc

Adresa:

Str. Morilor, nr. 45, Sibiu, judetul Sibiu

Tel. 0269.208.600;0800.102.030;

Fax 0269.208.610

Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.


 

SURSA: www.scandia.ro