Targ de agricultura cu produse traditionale la Suceava (18-20 martie 2011)Peste 100 de companii de profil din Romania, Germania, Austria, Spania, Ungaria si Republica Moldova va asteapta la cel mai mare targ de agricultura din Moldova – Agro Expo Bucovina, organizat de Camera de Comert si Industrie Suceava, in parteneriat cu Consiliul Judetean Suceava, Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Directia Pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Suceava si Shopping City Suceava. 

Vizitatorii Targului AgroExpo Bucovina au admirat pasarile si animalele de rasa, au inspectat utilajele de ultima generatie si au cumparat preparate din carne de la producatori autohtoni.
In cea de-a doua zi a Targului AgroExpo Bucovina sucevenii s-au ingramadit la mititei si bere, au admirat si fotografiat animalele si pasarile de rasa si au ascultat interpretii de muzica populara prezenti pe scena amenajata in parcarea mall-ului de langa bazar, gazda evenimentului.


 

Vizitatorii nu s-au zgarcit si au cumparat in afara de preparate din carne de la producatorii autohtoni, si produse lactate, fructe uscate, puieti de pomi fructiferi si seminte de flori.
Sursa: www.adevarul.ro/locale/suceava