Expozitia GASTROPAN Targu Mures (18-20 martie 2011)



Vineri isi deschide portile cel mai important eveniment profesional dedicat specialistilor si intreprinzatorilor din industria de panificatie, cofetarie, gastronomie si HoReCa. In perioada 18-20 martie 2011, la expozitia GastroPan din Targu Mures sunt asteptati circa 10.000 de vizitatori specialisti.


La standurile dispuse pe o suprafata expozitionala de 4.000 mp vor fi prezente solutii tehnologice eficiente si inovatoare de la peste 90 de furnizori din 12 tari printre care Anglia, Austria, Italia, Germania, Spania, Ungaria, SUA si Romania.

 

Vezi LISTA EXPOZANTILOR! Evenimentul poate fi vizitat intre orele 10-18. Accesul este gratuit!

 

LA GASTROPAN SE INTREC CEI MAI TALENTATI BUCATARI, BRUTARI SI COFETARI !

Una din cele mai grandioase competitii profesionale dedicate specialistilor din domeniile panificatiei, cofetariei si gastronomiei, se va desfasura in cadrul expozitiei GastroPan din Targu Mures. La cea de-a treia editie a concursului Etaleaza-ti Aptitudinile se vor intrece peste 110 de brutari, cofetari si bucatari, la 7 categorii grupate in 3 sectiuni competitionale. Tematicile concursului se bazeaza pe caracterul sanatos, hranitor, traditional si inovator al produselor, fie ca e vorba de paine, produse de patiserie, torturi, platouri culinare reci sau sculpturi in fructe si legume. Inscrierile la concurs se fac gratuit, pana pe 15 martie!

 

EXPOZITIA FOTO OMUL SI PAINEA, O NOUA ATRACTIE LA GASTROPAN

La initiativa revistei Brutarul, pe 16 octombrie 2010, Romania a sarbatorit, pentru prima data la nivel national, Ziua Mondiala a Painii. Cu aceasta ocazie, pe parcursul verii trecute s-a desfasurat si concursul foto online „Omul si Painea”, la care s-au inscris mai multi concurenti cu sute de fotografii ce ilustreaza, din mai multe ipostaze, relatia dintre om si paine. Am selectat cele mai reusite fotografii, pe care le vom expune la GastroPan, iar un juriu format din fotografi si specialisti ai industriei de panificatie va selecta si premia cele mai reusite creatii fotografice.

 

IN PROGRAM, SHOWURI SI DEMONSTRATII CU SPECIALISTII MOMENTULUI

Maestrii bucatari, brutari si cofetari consacrati vor sustine la GastroPan programe demonstrative impresionante, prin care vor evidentia talentul si creativitatea specifica acestor meserii. Vizitatorii vor avea parte de coaceri de produse de panificatie, demonstratii de obtinere a produselor de cofetarie, a creatiilor artistice din zahar, ciocolata, martipan sau turta dulce. Din universul gastronomiei amintim demonstratii de gatit, sculptura decorativa in fructe si legume, dar si prepararea de cocktailuri cu degustare. Nu vor lipsi demonstratiile de preparare a inghetatei artizanale, picturile artistice din cacao sau decoratiile din ciocolata.

Vezi PROGRAMUL evenimentului!

 

PRESEDINTELE UNIUNII INTERNATIONALE A BRUTARILOR VINE LA GASTROPAN

Liderii celor mai importante organizatii profesionale din tara si strainatate vor sustine buna desfasurare a expozitiei GastroPan. Peter Becker, presedintele Uniunii Internationale a Brutarilor (UIB) si Pataki János, presedintele Uniunii Internationale a Cofetarilor, Patiserilor si Gelatierilor (UIPCG) se numara printre numele sonore prezente la eveniment. La nivel intern, evenimentul se bucura de sustinerea si de prezenta conducerii celor mai importante asociatii de profil (ROMPAN, ANAMOB, ANBCT si Euro Toques Romania).

Vezi AICI invitatii speciali de la GastroPan!

 

Despre organizatori

Concursurile si demonstratiile din cadrul expozitiei sunt organizate de catre Asociatia Gastropan si au caracter non-profit.

Expozitia GASTROPAN este organizata de societatea BORO-INFO SRL - redactia revistelor GASTROMEDIA si BRUTARUL-COFETARUL, cu o experienta de peste 10 ani in editarea revistelor de specialitate de nisa, tip business-tobusiness, respectiv in organizarea de evenimente de afaceri.