Un nou targ de produse traditionale deschis in Bucuresti


TARG DE PRODUSE NATURALE SI TRADITIONALE IN AUTOVIT – STR VITAN BARZESTI

 

Targul Autovit a fost alaturi de bucuresteni cu preparate gustoase, naturale si proaspete din judetele: Arges, Sibiu, Buzau, Harghita, Maramures, Dambovita. Targul a fost deschis in zilele de 5-6 februarie 2011 intre orele 8.30 si 17.00.

 

Noutatea targului Autovit a fost acela ca vizitatorii targului au avut posibilitatea de a comanda produse ce corespund necesitatilor si gustului fiecarui consumator.

 

Judetul Arges a fost bine reprezentat de producatori ca: Tanase Eugen, Tuca Mihaela si Stefan Gheorghe. Acestia au venit cu muschiulet afumat, costita afumata, pastrama de oaie, carnati de casa, din porc, vita si oaie, sunca de casa, toba, lebar, cascaval, cas afumat, branza de burduf.

 

Judetul Dambovita a fost reprezentat de un binecunoscut apicultor ce a venit cu mierea de salcam, poliflora, tei, mana, propolis si tinctura de propolis, polen proaspat, laptisor de matca pur, fructe de padure in miere de salcam (catina, afine, mure, nuca), pastura.

 

Reprezentantu Judetul Mures a oferit fiecarui client ce a cumparat alimente in valoare de 200 ron un bonus constand intr-o sticluta de palinca de Mures.

 

Judetul Sibiu a fost reprezentat de Racoveanu Ion ce a adus renumita branza de Sibiu si afumaturi preparate dupa retetele bine pastrate de familia sa.

 

Producatorii din Bucuresti se pot mandrii cu cea mai buna baclava ce aste preparata din faina de grau, amidon de porumb si miez de nuca ce se prajeste in ulei de palmier. Ca sortimente a oferit baclava cu visine si sirop natural, baclava cu nuca si ciocolata.

 

Pentru informatii si comenzi va puteti adresa SC ADALEX ARTCOM SRL

reprezentat: ADRIANA NEDELCU

telefon 0744123064

Mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.