Asociatia producatorilor traditionali „Aradeanca” la Saptamana Verde BerlinJudetul Arad a fost reprezentat Saptamana Verde de la Berlin, de o delegatie de 13 persoane, printre care si dr. ing. Marinela Petran, in calitate de presedinte al Asociatiei producatorilor traditionali „Aradeanca”.

 

Printre produsele aradene degustate de un numar mare de vizitatori s-au numit „pita de Pecica” si „cozonacii” de la Doris Prod Com.

 

Din judetul Arad au mai fost prezentate preparate din carne, sortimente de salamuri, sunca de casa de la AF ”Andreea si Pavel”, specialitati de branzeturi de la AF ”Gina”, vinul alb ”Mustoasa de Maderat” de la Elite Wine, tuica de la Prodalcomat” , taitei de casa si alte preparate culinare traditionale.

 

Printre cei care au vizitat standul Romaniei s-a aflat si comisarul european pentru agricultura Dacian Ciolos.

 

Delegatia aradeana a beneficiat de sprijinul Consiliului Judetean Arad si a fost coordonata de Centrul Cultural Judetean Arad si de Camera Agricola Judeteana Arad.

 

La editia de anul viitor, Romania va fi partenerul oficial al targului, rolul revenindu-i in acest an Poloniei.

 

 

Articole similare:

www.gazetadeagricultura.info/targuri-si-expozitii/11056-saptamana-verde-de-la-berlin-o-sansa-de-extindere-a-exporturilor.