Targul de Craciun Sibiu 2010Targului de Craciun din Sibiu, va asteapta in fiecare zi in Piata Mare, locul in care vei gasi tot ceea ce-ti doresti.

 

Organizatorii va invita sa descoperiti bunatatile din casutele comerciantilor, sa cantati si sa dansati alaturi de artistii invitati, sa traiti clipele magice ale Craciunului in centrul orasului.

 

Targul de Craciun din Sibiu este unul dintre cele mai cunoscute evenimente ale anului din oras. Primul targ traditional de Craciun deschis in Romania a fost organizat pentru prima data in 2007, in Piata Mica si a pus la dispozitia vizitatorilor 38 de standuri. In anii urmatori, Targul de Craciun s-a mutat in Piata Mare, unul dintre cele mai frumoase locuri din centrul istoric al Sibiului.

 

Anul acesta, in Piata Mare sunt amenajate 69 de casute, toate cu produse de calitate. De la bunatati culinare, ceai fierbinte si vin fiert, la decoratiuni de Craciun si obiecte de artizanat, imbracaminte si jucarii. Bineînteles, nu lipseste locul de joaca pentru copii si nici prea frumosul brad impodobit.

 

Targul de Craciun va fi deschis pana pe 2 ianuarie 2011, zilnic, intre orele 10.00 si 21.00.

 

 

Sursa: www.targuldecraciun.ro