Targul de Craciun Sibiu printre primele 10 din Europa

Mii de sibieni au umplut pana la refuz Piata Mare din Sibiu pentru deschiderea celei de-a sasea editii a Targului de Craciun.

Spectacolul de lumini pregatit pentru deschidere si concertul Nicola au adus spiritul sarbatorilor in acest oras minunat, „gatit” pentru Craciun cum nu se poate mai frumos.

Sub cupola de lumini s-a cantat, s-a dansat si s-au degustat toate bunatatile aduse de expozanti din intreaga tara pentru aceasta editie a Targului.

Seara de deschidere a inceput cu un scurt discurs tinut de atasatul social al Ambasadei Austriei in Romania, Barbara Schoefnagel. „Intr-un top al Targurilor de Craciun, cel de la Sibiu a ajuns sa se numere printre primele 10 targuri din Europa. Declar deschisa cea de-a sasea editie a Targului de Craciun”, le-a transmis initiatoarea Targului miilor de sibieni veniti sa asiste la ceremonia de deschidere.

Reprezentanti ai majoritatii confesiunilor crestine au binecuvantat intreg evenimentul si participantii dupa care, Craiasa Zapezii, a deschis seara muzicala intonand cu multa caldura cunoscuta colinda „O ce veste minunata”.
 

 

IMAGINI VIDEO >>