Paine de casa cu mirodenii la Bacania Veche

Toate bunatatile (paine, branzeturi, tarte, ciocolata) sunt facute in casa sau artizanal, la Bacania Veche.

Marius Tudosiei s-a apucat de Bacanie dupa ce a facut jurnalism si marketing -si asta se vede: stie cele mai bune vorbe cu care abordezi – sau creezi – un gurmand –dar si cum sa le foloseasca in scopuri lucrative. Si, bineinteles, stie sa gateasca. Suficient de bine cat cei care au testat deja bunatatile sa-i jure credinta vesnica.

 

Nu gatesc mult, ca sa fie proaspat. O data i-am facut unui client pastele si sosul in fata lui. Spunea ca se grabeste. I-am oferit un ceai şi în 10 minute eram gata“ a spus Marius

Sunt clienti care nu se grabesc si asculta povestile bacanului nostru sau astepata cu interes ceasul cand va fi gata painea cu hribi sau celelate bunatati.
 

Modul de preparare a painii cu mirodenii: