17-19 iunie 2011, „Piata Taraneasca” Tulcea



Producatori din toate zonele tarii vor fi in Centrul Civic Tulcea, cu produse naturale, traditionale, fara conservanti sau aditivi de vineri, 17 iunie, pana duminica, 19 iunie.

 

Producatorii va intampina cu diverse sortimente de produse din carne de porc, gasca, pui, oaie sau vita, naturale, fara conservanti, cu branzeturi si afumaturi, telemea de oaie, branza de burduf, simpla si cu diverse codimente (marar, chimen, busuioc, patrunjel), branza de burduf in coaja de brad, pastrama, urda dulce si sarata, cascaval afumat si alte bunatati. I

 

Isi reprezinta cu mandrie traditiile gastronomice producatori din Bran Moeciu, Brasov, Botosani, Arges, Galati, Marginimea Sibiului, Vama Buzaului, Constanta si Dambovita. Mai gasiti si cascavaluri fine olandeze, cascavaluri cu pesto de tomate sau menta, cu nuca, cu usturoi, cu busuioc.

 

Desertul vine la la Maramures, cu prajituri de casa, din Harghita, cu Kurtos Kalacs, din Arad cu halvita traditionala din miere cu alune, ciocolata de casa, grilas si salam de biscuiti sau din Pitesti cu covrigi, nuga, turta dulce traditionala, acadele si susan, cozonaci de casa traditionali, dar si dulceturi si siropuri din Suceava.

 

Bune pentru sanatate sunt produsele apicole de la Cumpana, cu miere de diverse sortimente, polen, propolis, pastura sau ceaiurile, tincturile si alifiile naturale, leacuri stramosesti din Muntii Apuseni.

 

Va asteptam la Tulcea, in Piata Civica, din 17 pana in 19 iunie !

 

Si nu uitati!

La Piata Taraneasca totul se ia pe degustate!

 

 

Pentru detalii

Corina Berariu 0744 860 082