Produse traditionale din peste “Toranavis” - GalatiTORANAVIS a inceput activitatea in februarie 1997, cu o echipa de specialisti experimentati si buni cunoscatori ai pietei si produselor din peste, avand ca principal obiect de activitate prelucrarea pestelui si a produselor din peste, precum si comertul en-gros cu peste si produse din peste.

 

In primii doi ani de activitate, directia principala a fost importul direct si vanzarea en-gros de peste oceanic congelat.

 

TORANAVIS si-a extins activitatea, prin construirea unei sectii de prelucrare a pestelui proaspat si congelat, a unei sectii de semiconserve peste si a doua spatii de depozitare refrigerare.

 

In 2003-2004 sa realizat un program de investitii cu accesarea fondurilor SAPARD, “Modernizare echipamente pentru refrigerare si congelare peste”, în valoare de 372.758 RON.

 

In 2006-2007 sa accesat un nou program de investitii SAPARD “Extindere si modernizare atelier preparate din peste in Galati” in valoare de 2.579.990 RON pentru modernizarea si retehnologizarea sectiei de semiconserve conform standardelor UE, modernizarea spatiilor de lucru, extinderea sectiei de productie, infiintarea laboratorului de analize fizico-chimice, extinderea capacitatii de depozitare si a parcului auto.

 

In 2007-2008 TORANAVIS incepe colaborarea cu noi parteneri externi, asigurandu-ne astfel materii prime de calitate exceptionala, si dezvoltam produse noi, din dorinta de a oferi consumatorilor o gama cat mai variata de specialitati din peste, naturale, nutritive si sanatoase.

 

Necesitatea de aliniere la standardele europene si mai ales dorinta de a demonstra si oferi incredere clientilor ca produselee respecta conditiile de calitate si conformitate in raport cu standardele existente, TORANAVIS si-a investit toate resursele necesare pentru implementarea si mentinerea sistemului de management al sigurantei alimentare – HACCP (Hazard Analysis Control Critical Points) in conformitate cu SR EN ISO 22000:2005.

 

Pentru satisfacerea exigentelor clientilor, TORANAVIS a dezvoltat gama sortimentala cu produse noi, in special in categoria preparatelor din peste afumat, si are in derulare numeroase alte proiecte de diversificare.

 

TORANAVIS dezvolta continuu noi retete de produse pentru oferi consumatorilor o combinatie de succes de produse traditionale si inovatoare.

 

Produsele firmei pot fi savurate cu incredere de orice consumator, indiferent de varsta sau restrictii alimentare, deoarece asigura necesarul energetic zilnic prin continutul ridicat de proteine si varietatea de vitamine si minerale.

 

ADRESA TORANAVIS

Str. Al. Moruzzi nr 54, Galati 800223, Romania

Tel: +40336401168

Fax: +40336401169

Mob: +40726729285

Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

 

 

Sursa: www.toranavis.ro