Preparate traditionale din carne - marca „MARCEL”, judetul Iasi

 

SC „Marcel” SRL avand ca obiect de activitate productia in domeniul prelucrarii carnii a fost infiintata in 1991.

Firma poate produce orice reteta sub marca proprie sau brand privat, adaptata nevoilor partenerilor nostri. In prezent, MARCEL are o capacitate de productie de peste 10.000 de tone/an si realizeaza peste 100 de sortimente din toate gamele de produse: preparate fierte si afumate, semipreparate, carne proaspata si congelata, preparate crud-uscate şi o gama de produse conexe, “Gospodina”. Produsele Marcel si Gopspodina sunt comercializate pe plan regional prin distribuitori, dar si in reteaua proprie de magazine, cu reprezentanta in Italia, Anglia si Cipru.

Producatorul de produse din carne MARCEL, a obtinut atestarea de produs traditional de la MADR pentru chisca moldoveneasca si chisca cu orez. Carnita proaspata de porc si inima de porc se pun la fiert la foc tihnit. Se scapa in ceaun si cateva boabe de piper si foi de dafin. Cand se vor gati de fiert si vor fi puse la un loc in stomacul care a fost pregatit din timp, atunci ochii vor fi pofticiosi.

MARCEL administreaza un numar de 10 magazine proprii localizate in Roman: 800 mp, Targu Neamt: 120 mp, Targu Frumos 80, Pascani 80 mp, Adjudeni 30 mp, Piatra Neamt 100 mp, Suceava 130 mp, Iasi: 3 magazine cu peste 150 mp.  Administreaza un depozit frigrorific la Nogarolle Rocca si un magazin propriu in Verona, Italia.

S.C. MARCEL S.R.L.

Rachiteni, Iasi - România,

telefon/fax: +40.232.73.24.70,

telefon: +40.232.74.90.54

e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.,

Mai mult >>