Targului mesterilor populari de la Galati


Centrul Cultural „Dunarea de Jos” organizeaza, in perioada 3-5 iulie, in parteneriat cu Primaria municipiului Galati si Episcopia „Dunarii de Jos”, cea de-a IX-a editie a „Targului mesterilor populari”.

 

Potrivit organizatorilor, targul din acest an va reuni in jur de 40 de mesteri populari din toate zonele tarii care vor aduce in orasul de la Dunare, o gama variata de produse, realizate cu maiestria omului din popor, pentru care traditia este mai presus de orice.    

 

La cea de-a IX - a editie a „Targului mesterilor populari”, Centrul Cultural „Dunarea de Jos” si-a propus sa aduca un numar insemnat de mesteri, care reprezinta toate zonele importante ale tarii.

 

Totodata, printr-o buna colaborare cu partenerii din republica Moldova, la targ vor fi prezenti si mesteri populari care vor prezenta galatenilor obiecte traditionale de dincolo de Prut.

 

Atmosfera de sarbatoare va fi intregita de spectacole sustinute de Fanfara “Valurile Dunarii”, si Ansamblul folcloric „Doina Covurluiului” ale Centrul Cultural „Dunarea de Jos”.Cautare