O zi la atelierul mestesugaresc


 

 

Orice turist care isi petrece vacanta la tara ar fi incantat sa stea cateva ore intr-un atelier mestesugaresc si sa-si modeleze cu propriile maini un obiect de artizant confectionat din lemn, lut, os, piele, etc.

 

Am ramas suprins sa constat cat de cautate sunt atelierele de creatie populara din Noua Zeelanda. Zi de zi acestea sunt pline de turisti si mai ales de tineri. Fiecare vizitator are la dispozitie o sesiune de 3 ore in care sa-si modeleze propriul suvenir cu unelte simple de mana. Un asemenea atelier de creatie mestesugareasca va ajuta sa va creati propriul dumneavoastra suvenir. Nu aveti nevoie de nimic decat de imaginatie iar artistul popular va ajuta sa va creati propriul desing original. Va veti distra si in acelasi timp veti invata sa creati ceva frumos si util si sa ramaneti si cu o amintire draga din vacanta.

 

John este un sculptor autodidact care practica sculptura de 16 de ani. El ii incurajeaza pe oamenii din toata lumea care il viziteaza sa aiba propriile comori. Zilele disponibile sunt de luni pana vineri intre orele 9-12 si 13 -16 si sambata intre 9-12.

 

Pretul unei sesiuni de lucru este de maxim 55 dolari in care intra pregatirea materialele si obiectele create. Copierea sculpturilor traditionale sau munca altora nu este permisa. Fiecare grup tribal in Noua Zeelanda are propriul stil unic de sculptura cu semnificatii speciale aparte.

 

 

Sursa: www.creativetourism.co.nz

 

 

GRATUIT SPATIU PENTRU PROMOVARE

www.agriculturae.ro este platforma gratuita pentru toti cei care doresc sa isi promoveze produsele si serviciile in cea mai performanta forma de promovare online oferita prin siteul nostru.

Este foarte usor! Nu trebuie decat sa ne contactati si sa ne trimiteti informatile si imaginile pe care le considerati reprezentative pentru produsele si serviciile dumneavoastra! Si in cel mai scurt timp ve-ti avea asigurata prezenta pe site, reusind astfel sa ajungeti direct la viitorii clienti, parteneri si distribuitori.  

REDACTIA:

Ing. Agr. Suhoverschi Mircea - Redactor sef

mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

tel: 0749 557 152

0257 468 861

 

 

 
Cautare