Asociatia ACPA

 

Asociatia Consumatorilor de Produse Alimentare "Optimum Cibum", infiintata in septembrie 2013.

 

Asociatia Consumatorilor de Produse Alimentare este singurul ONG axat pe coagularea intr-un tot unitar a trei concepte esentiale:

  • Preventie si Informatie Alimentara;

  • Sanatate prin Educatie Alimentara, Nutritionala si Fizica;

  • Siguranta Alimentara si Protectia Consumatorului.

Scopul ACPA este de a apara interesele consumatorilor de produse alimentare din Romania, de a initia activitati menite sa informeze, sa educe, sa previna si sa protejeze consumatorul roman, de a intreprinde actiuni si demersuri pe langa autoritatile statului pentru apararea drepturilor consumatorilor de produse alimentare.

Dintre Obiectivele ACPA enumeram cateva: studii si cercetari privind produsele alimentare comercializate in Romania; organizarea unor intalniri de studiu,seminarii,conferinte pe tema produselor alimentare; cooperarea cu organele competente ale statului pentru adaptarea legislatiei in vigoare la dinamica pietei autohtone; reprezentarea sau afilierea in organizatii internationale relevante in domeni.

"Asa cum nu avem, si nu dorim sa avem, o orientare politica, tot asa nu suntem partizanii nici unei miscari asociate unui tip de alimentatie. Lasam consumatorilor libertatea de a alege,de a discerne ce e bine si ce e rau, de a opta pentru a fi permanent informat si constant consultat de catre factorii implicati in industria alimentara " a declarat Presedintele ACPA Romania, Dl. Mihai Catalin Panait.

Str.Cenuseresei nr.2 ,Sector 2, Bucuresti

Tel: 0744.754.597

Fax: 021.619.25.33

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
http://www.acparomania.ro

 

 


Cautare