Joia Gurmanzilor: mananci cat poti la jumatate de pret!


Revista Gastromedia pregateste ce-a de-a doua editie a actiunii „Joia Gurmanzilor” – o campanie de promovare in randul consumatorilor a frecventarii restaurantelor.

 

Campania se adreseaza atat restaurantelor – care pot atrage clienti aderand la program, cat si consumatorilor – care pot beneficia timp de o zi de meniuri la tarife injumatatite.

 

Ce este Joia Gurmanzilor?

Ideea principala care a dus la materializarea acestui proiect a fost nevoia de sensibilizare a opiniei publice in ce priveste iesirile la restaurant, ca parte a imbunatatirii vietii socio-culturale si a consolidarii relatiilor interumane. Ziua de joi a fost aleasa din ratiuni de cultura si traditii gastronomice, fiind plasata intre zilele de miercuri si vineri – specifice postului.

 

Cum se deruleaza campania?

Data stabilita pentru desfasurarea editiei din 2010 a actiunii „Joia Gurmanzilor” este 18 februarie.

 

Unitatile de alimentatie publica ce doresc sa participe la campanie au doua opţiuni:

  • trebuie sa asigure pe parcursul zilei respective fie o reducere de 50% din tarifele de lista din meniu,
  • fie un tarif unic de 25 RON pentru o portie nelimitata consumata la fata locului, in regim bufet suedez.


Cei care vor sa profite de ofertele culinare irezistibile vor trebui sa viziteze lista restaurantelor participante la campanie, care va fi disponibila in curand pe pagina www.gastromedia.ro.

 

Din experienta de anul trecut, cand campania s-a desfasurat la nivel local, in Odorheiu Secuiesc, se recomanda ca pofticiosii sa isi rezerve locurile la restaurantele participante din timp, pentru a putea beneficia de avantajele promotiei si belsugul bunatatilor pregatite de bucatari.

 

 

 

Sursa: www.gastromedia.ro

 


Cautare