Franciza Ana PanLantul de magazine cu produse de cofetarie, patiserie si panificatie Ana Pan deschide cea de-a saptea unitate in franciza, in centrul Bucurestiului, cu o investitie in lansare de 35.000 de euro, se arata in comunicatul remis.

 

Amenajarea unitatii de 80 de metri patrati a costat 5.000 de euro, iar utilarea sa 25.000 de euro, a declarat Mariana Lepus, director Dezvoltare Franciza Ana Pan.

 

Taxa de intrare in sistem a fost de 5.000 de euro, primii zece francizati beneficiind de o reducere de 50% la aceasta taxa.

 

Ana Pan se va concentra in continuare pe activitatea de productie, vizand extinderea retelei de franciza, inclusiv prin trecerea in sistem de franciza a unitatilor proprii, potrivit lui Lepus

 

"In acest moment, suntem in discutii pentru deschiderea de noi magazine Ana Pan in franciza, in orasele Ploiesti, Targoviste si Bucuresti", a declarat Lepus.

 

In prezent, reteaua Ana Pan numara 19 magazine proprii si sapte in franciza, in orasele Bucuresti, Otopeni, Chitila, Pitesti si Constanta.

 

 

Mai multe informatii: www.anapan.ro

 

 

 


Cautare