CARTILE pentru SANATATE ale acad. OVIDIU BOJORUN SET DE SASE CARTI, care insumeaza peste 1800 de pagini format de manual,
LA PRET PROMOTIONAL DE 138 LEI

Cele sase carti fac parte din colectia "SANATATE PENTRU TOTI". Toate au format de manual, sunt voluminoase ca niste manuale si contin informatii si recomandari pentru tratarea afectiunilor de care poate suferi un om cu ajutorul terapiilor naturale (in special, preparatele din plante si produsele stupului). Ele constituie astfel o adevarata biblioteca pentru ingrijirea sanatatii.

Autorul principal este celebrul academician Ovidiu Bojor, care si-a dedicat intreaga viata aprofundarii terapiilor naturale. La 87 de ani (1 noiembrie 2011), Domnia Sa este supranumit "Imparatul Plantelor" si "Patriarhul terapiilor naturale".

Pe acad. Ovidiu Bojor l-ati vazut pe canalele TV, l-ati ascultat la Radio si l-ati citit in presa, dar e probabil ca n-ati stiut de unde sa-i procurati cartile. De aceea, va adresam aceasta oferta.

Important: aceste carti reprezinta cel mai frumos cadou cu ocazia oricarei sarbatori (ziua numelui, ziua nasterii, sarbatorile de primavara etc.).

 Cartile sunt oferite la un pret promotional, mai mic cu cca 10% fata de pretul de librarie PE www.fiat-lux.ro!

Sunt astepte comenzile Dvs. pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Cautare