Viata sanatoasa cu cozonacul bioAgentia pentru Protectia Mediului (APM) Satu Mare au realizat „cel mai lung cozonac bio” prin care a dorit sa incurajeze populatia sa consume cat mai multe produse naturale.

 

Evenimentul a avut loc sambata, 27 august, in Gradina Romei din municipiul Satu Mare.

 

Gustul si parfumul alimentelor naturale, dar si siguranta unei sanatati de fier sunt atuurile produselor bio. Astfel, constientizarea oamenilor ca intr-o tara atat de poluata se mai pot intoarce la natura pura, consumand produse bio este foarte importanta. Oamenii incep sa aiba grija din ce in ce mai mult de sanatatea lor si a copiilor lor. Produsele bio reprezinta o alternativa sigura pentru cei ce isi doresc o alimentatie cu efect benefic asupra sanatatii. Adoptarea unui stil de viata sanatos presupune insa necesitatea educarii oamenilor in spiritul consumului de produse bio”, a precizat directorul APM Satu Mare, Elisabeta Bekessy.

 

Cozonacul bio a masurat aproape 33 metri. Copii si adultii abia au asteptat ca directoarea Elisabeta Bekessy sa-i serveasca cu bunatati facute in casa.

 

Duminica, Gradina Romei s-a umplut de un miros placut de mancare proaspat gatita. Zeci de ceaune pline cu bunatati fierbeau pe focurile din aer liber. La concursul de ciorba de peste, in acest an s-au inscris 6 echipe, printre care si participanti din judetul Szabolcs-Szatmar-Bereg – Ungaria, cea mai reusita – dupa parerea juriului – fiind (si de data aceasta) ciorba gatita de Pal Toth si echipa sa.

 

 

Sursa: www.informatia-zilei.ro

 Cautare