Apreciatul bucatar GORDON RAMSAY – la TV PaprikaA primit treisprezece stele Michelin pentru restaurantele sale din Londra si New York, este gazda unor show-uri incendiare de televiziune, a lansat carti de gastronomie publicate in intreaga lume.

Fara niciun dubiu este vorba despre celebrul Gordon Ramsay, unul dintre cei mai apreciati bucatari, care poate fi urmarit intr-o serie nou de emisiuni difuzate in luna iulie la TV Paprika:

 

 Ramsay – Marea evadare in Asia

Gordon porneste din nou la drum. De aceasta data el se afla in cautarea celor mai bune preparate din lume. Gordon va cutreiera prin Thailanda, Cambogia, Malaezia si Vietnam, patru tari a caror bucatarie este incitanta si foarte diversificata.

 

In timp ce calatoreste prin diferitele regiuni din Asia de Sud-Est, vestitul bucatar va gati sau va gusta mancaruri si lucruri la care nu s-a gandit niciodata. Dar lucrurile nu se opresc aici, intrucat niciun alt colt al lumii nu detine o asa diversitate culinara.

 

In acest episod il veti vedea pe Gordon pescuind din barci din lemn, dormind pe podeaua manastirilor budiste si luptandu-se cu multimea din pietele aglomerate.

 

Si toate acestea doar pentru a trezi la viata arta culinara a lumii.

 Din 6 iulie - de luni pana vineri, de la ora 20:00.

Ramsay – Cel mai bun restaurant

 

Gordon Ramsay calatoreste pe tot cuprinsul Marii Britanii pentru a gasi restaurante care servesc perfectiunea. Bucatarul se afla in cautarea unui local care sa merite titlul de „Cel mai bun restaurant al lui Ramsay”.

 

Gordon aduce un omagiu talentului culinar si il sarbatoreste in bucatariile din intreaga tara. Dar sa nu va inchipuiti ca aceasta emisiune este o simpla narare a evenimentelor. Nu! Este o competitie acerba si foarte greu de castigat, la care nu trebuie sa participe cei cu inima slaba. Gordon ii va provoca pe concurenti unul impotriva celuilalt pentru a afla cine este cel mai bun si cine merita cu adevarat premiul.

 

Vor fi multe probe si fiecare dintre ele se va concentra pe preparate specifice bucatariei italiene, frantuzesti sau britanice.

 

Va reusi oare un restaurant modest sa se ridice deasupra celui mai pretentios restaurant britanic? Sa aflam cine va fi castigatorul!

Din 5 iulie – de luni pana joi, de la ora 22:00.

 

Renumit pentru stilul direct si izbucnirile sarcastice din bucatarie, temperamentalul bucatar reuseste de fiecare data sa transforme gatitul intr-un adevarat spectacol care se incheie cu delicii culinare numai bune pentru a fi servite.

 

Urmareste TV Paprika si descopera-i pe cei mai buni bucatari din lume.


Mai multe despre Ramsay - aiciCautare