BioFair 2010 – Eforie Nord


Bioma Agro Ecology Co si Event Expert va invita sa participati in perioada 13-15 august 2010 la o noua editie a Expozitiei cu vanzare de produse ecologice, BioFair 2010 – Eforie Nord.

 

Noua editie a Targului de produse ecologice pentru intreaga familie, BioFair 2010 - Eforie Nord, este conceputa ca o intalnire a principalilor producatori, importatori, procesatori si furnizori de servicii din domeniile aferente, cu distribuitorii si consumatorii din zona business, autoritati si publicul interesat.

 

A doua editie din aceasta vara se va desfasura in Eforie Nord, intr-o locatie acoperita din incinta portului Ana Yacht Club.

 

Ca si in ceilalti ani, intrarea vizitatorilor este libera. Vizitatorii vor putea gasi la aceast targ alimente bio si produse traditionale, produse naturiste, ecologice, suplimente nutritive naturale, vitamine, dulciuri, bauturi, ceai, siropuri si produse dietetice, produse apicole uleiuri naturale, tincturi si extracte din plante, plante medicinale, cosmetice produse de ingrijire personala, echipamente si aparatura pentru estetica si ingrijire corporala, wellness si Spa, sport, centre de diagnostic si tratament naturist, centre de medicina traditionala, remedii naturale, tehnici de relaxare si meditatie, masaj (cu demonstratii), produse si servicii care infrumuseteaza viata: artizanat, bijuterii, body art, inputuri autorizate pentru agricultura ecologica, detergenti si solutii bio pentru casa, ambalaje ecologice, edituri, librarii, presa de specialitate.

 

 

Sursa: MONEY.ro

 Cautare