Miere de Transilvania Ecologica - Campeni, judetul AlbaIntre produsele prezentate la Agraria 2011 care se desfasoara la EXPO Transilvania, se numara mierea provenita de la stupina lui Aron Stoica din Campeni, unul dintre brandurile romanesti de mare succes.

 

Calitatea cu totul deosebita a mierii pe care o ofera consumatorilor, gustul exceptional al acesteia si faptul ca albinele sunt ingrijite cu priceperea unui specialist in apicultura, pasionat din tinerete de acest domeniu, il recomanda pe Aron Stoica din Campeni (Alba) drept unul dintre producatorii de miere premium din Romania.

 

Elvetienii au descoperit cu incantare mierea delicioasa din stupina Stoica si, in fiecare anotimp, apiculturorul din Tara Motilor are comenzi ferme de la familii din diferite cantoane elvetiene, care apreciaza dulcele produs romanesc, ales pentru o viata sanatoasa.

Clientii clujeni care cumpara miere de la stupina Aron din Campeni nu ezita sa faca o calatorie la Campeni pentru a se aproviziona cu mierea pe care le obtine cu destoinicie Aron Stoica .

DATE DE CONTACT:

  • Campeni, Judetul ALBA,
  • Str. Horia, Nr. 38,
  • Telefon 0747231168

 

 

Sursa: www.green-report.ro

 


Cautare