Paine ecologica, judetul Hunedoara


 

Fabrica de paine ‘Marisca & Victoria” s-a infiintat din anul 1997 si functioneaza in fosta locatie a vechii fabrici de paine a orasului – “Cetate Deva”, achizitionata prin licitatie in anul 2000. La doar cateva luni dupa achizitionare, in mod gradual s-a inceput extinderea cladirii fabricii, precum si renovarea si modernizarea acesteia.

Dupa renovari successive, productia fabricii cu o linie de productie modernizata tehnologic complet atinge in anul 2007, 7 tone de paine in 24 ore.

Nivelul ridicat al dotarilor tehnice si personalul calificat ne recomanda astazi ca fiind unul dintre cei mai importanti producatori de paine pe piata deveana.

Calitatea produselor reprezinta insa cel mai important criteriu al activitatii noastre.

Clientii firmei se aprovizioneaza zilnic cu paine proaspata, comercializata sub marca Marisca inregistrata la OSIM Bucuresti si Victoria, prin intermediul retelelor de Hipermarket-uri si Supermarket-uri de renume cum ar fi: Real Deva, Metro Deva, Carrefour Express Deva, Hunedoara, Simeria si Petrosani, Kaufland Hunedoara si Alba Iulia, Spar Deva, Hateg, Alba Iulia si Petrosani, Billa Deva, Profi Deva, Hunedoara, Simeria, Orastie si Petrosani, Trident Deva si Alba Iulia, Plus Discount Deva, Hunedoara, Hateg, Orastie, Sebes si Brad, Penny Market Hunedoara si Calan, Minimax Discount Hunedoara si Calan, dar si prin alte magazine de pe teritoriul judetelor Hunedoara si Alba, la parteneri bine definiti, distributia produselor realizandu-se cu masinile din dotare proprie.


Pe langa produsele conventionale pe care le fabrica, in urma ceritificarii obtinute, de producator de produse ecologice, COD:RO/509/2007, acreditati de Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale sub sigla «ae26» firma produce PAINE ECOLOGICA si FURSECURI ECOLOGICE, cu ingrediente agricole obtinute in conformitate cu regulile productiei ecologice.

Actualmente aceste produse ecologice se regasesc in rafturile supermarketurilor de renume de la nivel local, dar si in magazine specializate din Bucuresti, Brasov si Timisoara.

Pentru a tine pasul cu ritmul alert al concurentei pe piata produselor de panificatie si pentru a putea oferi o gama cat mai mare si diversa de produse consumatorilor, firma s-a dezvoltat si in segmentul fabricarii fursecurilor. Acestea livrandu-se in toata reteua, iar la nivel national sunt distribuite in reteau Plus si Kaufland.

Cu respectul in fata clientilor, Fabrica de paine Marisca & Victoria detine un loc important in ierarhia producatorilor de paine. 

Sursa: www.victoria-marisca.ro

 Cautare