Somon ecologic prin ESTIMPORT SRL, judetul Valcea 

Societatea comercială ESTIMPORT SRL este distribuitorul autorizat pentru Romania al produselor alimentare din gama produselor ecologice, vegetariene ale companiei “PRIMA VITA” din Germania.

 

Pentru compania PrimaVita alimentatia naturala si ecologica ocupa primul loc. De peste 100 de ani brandurile care apartin firmei PrimaVita au contribuit activ la istoria agriculturii ecologice si au format standarde in alimentatia sanatoasa, vegetariana. Compania PrimaVita detine 70% din piata germana de produse naturiste, vegetariene.

 

Competenta care a rezultat din traditia companiei este astazi combinata cu ultimele descoperiri in domeniul nutritiei. Brandurile care apartin firmei PrimaVita sunt: GranoVita, Bruno Fischer, Martin Evers, Eden, Linusit şi GranoVital.

 

ESTIMPORT SRL doreste sa lanseze pe piata romaneasca o gama larga din aceste produse. In Germania produsele companiei PrimaVita sunt produse de referinta in ceea ce priveste calitatea si siguranta alimentelor naturale, sanatoase si pot fi gasite in toate magazinele de produse bio sau naturale fiind verificate in timp ca standarde ale calitatii.

 

La ESTIMPORT SRL gasiti condimentele cele mai potrivite. Sa prepari o supa de zarzavat, iti ia mult timp. Alternativa cea mai rapida pentru aceasta, este supa „Würzl”. Se poate folosi cand vrei sa condimentezi sau sa dai gust placut supelor, sosurilor sau altor mancaruri. Supa „Würzl” de la Bruno Fischer contine legume sub forma uscata, sare de mare, extras de drojdie, precum si condimente si verdeturi. Exista insa si o supa de legume, care nu contine extras de drojdie. Si aceasta poate fi la fel de bine folosita.

 

ESTIMPORT SRL va ofera inlocuitor gustos pentru carne sau pentru alergiile la produse alimentare. In special pentru consumatorii care doresc ceva gustos fara carne sau pentru cei care au alergie la alimente, produsele GranoVita sunt interesante deoarece prezinta multe oferte fara ou, fara lapte, fara colesterina. Deasemenea, acestea se produc fara conservanti, fara coloranti artificiali, fara intaritori de gust, fara arome artificiale si fara grasimi saturate. Toate produsele GranoVita se gasesc exclusiv in magazinele de produse naturale, care isi pastreaza traditia privind regulile stricte de calitate.

 
 

Sursa: www.estimport.eu/noutati.php

 

 


Cautare