Cascaval bio din lapte de capra Agrofam Holding

Stefan Poienaru, fondatorul Agrofam Holding, unul dintre cei mai mari producatori agricoli de pe piata locala, cu afaceri la nivel de grup de 27 milioane euro, spera sa incaseze 3 milioane de lei din vanzare de lapte si produse lactate bio de la cele 1.000 de capre din ferma sa de langa Fetesti.

El a obtinut deja autorizatia pentru 200 de hectare de culturi furajere bio si in prezent asteapta unda verde si pentru productia de lactate. In urma cu doi ani antreprenorul si-a incercat norocul cu un magazin online de carne si lactate, dar a renuntat la proiect. „Am abandonat ideea magazinului online pentru ca populaţia se orienteaza in continuare catre comertul traditional. Am decis sa trecem pe partea de produse bio“, spune Poienaru.

Interesul fermierilor pentru agricultura bio a crescut in ultimii cinci ani, dar putini dintre ei fac pasul spre procesarea produselor bio in sistem industrial.

Cascaval bio din lapte de capra, produs de Agrofam Holding, este un sortiment de branza cu pasta oparita obtinut din lapte de capra. Materiile prime sunt laptele de capra proaspat, sare si cheag. Este un produs care respecta traditia din sudul Romaniei. Este ideal pentru consumul la masa de dimineata.


SC Agrofam Holding SRL

Fetesti, str. Rozelor Vila Z29.

Contact: telefon 0243 363368, fax la 0243 361880, email la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.


Cautare